Διάφορα εκλεκτά
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Ένας ιδιαίτερος μεζές, καπνιστή σε ξύλο οξιάς.
Χωρίς γλουτένη.
..
Έτοιμο προβρασμένο κρέας απο επιλεγμένα κομμάτια βουβαλιού.
'Ετοιμο προς κατανάλωσ..
Το νούμπουλο είναι το τυπικό αλλαντικό της Κέρκυρας από χοιρινό κρέας που μαρινάρεται σε κόκκινο κρα..
Παρασκευάζεται από κομμάτι μοσχαρίσιου κρέατος.
Χαρακτιρίζεται για τη φυσική ωρίμανση του π..
Ζουμερό, ατόφιο φιλέτο γαλοπούλας με κόκκους πιπεριού, σιναπιού και κόλιανδρου. Κατά τη διασικασία π..
Κρέας μοσχαρίσιο απο κόντρα φιλέτο.
Προϊόν ωρίμανσης με επικάλυψη απο τσιμένι.
..
Ο παστουρμάς παρασκευάζεται κυρίως από εκλεκτά κομμάτια βοδινού κρέατος, από διαφορετικά μέρη του ζώ..
Ο καβουρμάς αποτελείται από βρασμένα κομμάτια κρέατος ανακατεμένα μαζί με το ζωμό τους. Παρασκευάζετ..
Έξοχος κρασομεζές από ελληνικό, και πιο συγκεκριμένα χοιρινό απο Καρδίτσα. Διακριτικά πικάντικο φιλέ..
Μοσχαρίσιο μπούτι βρασμένο και ελαφρώς καπνισμένο σε ξύλο οξιάς με επικάλυψη μπαχαρικών.
..
Η Bresaola παρασκευάζεται εξ΄ολοκλήρου από επιλεγμένο βoδινό κρέας. Προσεχτικά επεξεργασμένη, κατάλλ..
Η Πηχτή είναι ένας πολύ νόστιμος μεζές που φτιάχνετε από το κρέας του χοιρινού κεφαλιού.
Αποτελεί..
Χοιρινό κρέας μαριναρισμένο με μυρωδικά και βότανα του βουνού και σιγοκαπνισμένο για να φέρει στο τρ..
Το χοιρινό βράζεται έως ότου αφαιρεθεί μεγάλη ποσότητα λίπους και μετά καπνίζεται στην πρασιά ..